## **Sandringham Weekly Timetable Nursery**

	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8.45-9.00	FREE FLOW SOFT START				
45 mins	Self-registration and free flow inside Speech and Language Interventions				
9.40	TIDY UP TIME				
5 mins					
9.45	Morning Meeting	Morning Meeting	Morning Meeting	Morning Meeting	Morning Meeting
5 mins	DOTW & Weather song	DOTW & Weather song	DOTW & Weather song	DOTW & Weather song	DOTW & Weather song
10.00	Topic	CL	Wellbeing Wednesday -	Торіс	CL
15 mins	•		PSED	•	
10.15	Free flow	Free flow	Free flow	PD Hall time (30 min)	Free flow
60 mins	Snack and groups	Snack and groups	Snack and groups	Snack and groups	Snack and groups
11.15 10 mins	TIDY UP TIME				
11.25	Getting ready for lunch routines – inc CL/Maths		Getting ready to go home	Getting ready for lunch routines – inc CL/Maths	
20 mins	routines inc Story Time				
11.45	LUNCH		End of Day - Ladybirds	LUNCH	
30 mins					
12.15 25 mins	GROSS MOTOR		Free Flow Soft Start - Butterflies	GROSS MOTOR	
12.40	Afternoon Meeting &	Afternoon Meeting &	Morning Meeting	Afternoon Meeting &	Afternoon Meeting &
5 mins	registration	registration	DOTW & Weather song	registration	registration
12.45	Phonics Groups	Maths Groups	Wellbeing Wednesday -	Phonics Groups	Maths Groups
15 mins	•	•	PSED	·	·
1.00	PD Hall time (30 mins)	Library time (15 mins)	Free flow	Free flow	Library time (15 mins)
75 mins	Free flow	Free flow	Snack and groups	Snack and groups	Free flow
	Snack and groups	Snack and groups			Snack and groups
2.15	TIDY UP TIME				
15 mins					
2.30	Getting ready to go home routines including Story Time/Singing				
25 mins	Interventions				
3.00 – 3.15	END OF DAY				